torsdag 13 oktober 2011

Tvättstuga

Jag har ikväll tvättat i den gemensamma tvättstugan för första gången på mycket länge. Fan va bra det är egentligen. Tre maskiner tvätt avklarade på ett par timmar, tumlat och klart, redo att läggas in i skåpet. Vi brukar tvätta i vår egna maskin och sedan hänga upp det på en torkställning, vilket innebär att vi alltid har en massa tvätt i vardagsrummet. Det känns inte så glammigt. Men vi är lata och bekvämlighet går alltid före prydlighet i den här familjen. Men nu är jag nöjd med mig själv!

En annan sak, nu när jag ändå är inne på ämnet tvätt. En granne, som tvättat före mig, hade glömt göra rent filtret i tumlaren. Jag tog ut behållaren, tömde den på ludd och det tog ungefär 10 sekunder. Jag kände mig inte det minsta aggressiv under tiden jag gjorde det. Inte efteråt heller. Men för en del människor, väldigt många kan man tro när man läser arga lappar i tvättstugan, är det en katastrof när luddet sitter kvar i maskinen. Kan någon hjälpa mig att förstå det?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett: folk älskar att störa sig.
Två: folk måste ha något att klaga på.
Tre. Väldigt få tycker det är äckligt med andras ludd...
Fya: kan inte komma på något just nu :-)...

/ Tyglina

Fröken K sa...

Jag ställer mig lika undrande som du, mycket saker finns det som kan reta upp mig här i världen, men lite ludd = inte en av dem!