lördag 19 november 2011

Underbara helg!

Just nu njuter jag av en riktigt slö och härlig lördagsmorgon i soffan. O serverade mig precis en kopp kaffe, täcket runt benen värmer gott, barnen leker på egen hand och då passar jag på att surfa lite med datorn i knät. Röran i lägenheten är total, men det skiter jag i. Jag vill bara slappa.


Igår var vi hemma hos Josefine och Micke på middag. Deras fina tjej S fyllde 7 år och det firades med bl a en underbart god Boeuf Bourguignon och den storslagna efterrätten marängswisspankakstårta (Josefine du borde ha en matblogg!).

Kvällen var supertrevlig och det var så härligt att inleda helgen med att bli bjuden på mat efter en minst sagt intensiv arbetsvecka.

Ikväll ska äntligen familjemiddagen på Fars Hatt bli av. Den som blev inställd för några veckor sedan när vår familj var magsjuk. Det kommer alltså inte lagas någon mat i vårt kök idag heller. Jag klagar inte, för lusten till matlagning är helt borta. (Sedan jag började jobba heltid, lagar jag inte längre maträtter som tar längre än 15 minuter att laga. Det är minst sagt trist, men energin och tiden räcker dessvärre inte till).

Nu ska jag fortsätta njuta min min helg. Hoppas ni får en lika skön, som jag!

2 kommentarer:

Fröken K sa...

Om all of the abbow säger jag bara: NAJS! Dubbelnajs på efterrätten!

Josefine sa...

Men tusen tack för de lovorden! Haha... matblogg. Jag hade ju tänkt börja skriva om såna där enkla vardagsmiddagar vi gör men det kom ju inte så... långt. Ingenstans alls faktiskt. Hoppas ni hade kul igår. Det såg ju minst sagt gott ut på bilderna...