måndag 16 augusti 2010

Hej vardag!

Idag var första dagen på jobbet på sex veckor. Det var riktigt smärtsamt att gå upp halv sju. Nej, nu ljuger jag. Klockan ringde halv sju men jag gick inte upp förrän en halvtimma senare. Det blev en stressig morgon. Bilen var dessutom tom på bensin, vilket resulterade i att jag blev 40 minuter försenad till jobbet. Halvbra start på dagen, men jag lyckades faktiskt hålla humöret uppe hela dagen.

Lite jobbchockad blev jag, det märktes på eftermiddagen. Jag orkade inte laga mat. Jag mikrade findusköttbullar som blev kvar sen igår. Det kändes lite tragiskt, minst sagt. Jag har lagat ganska mycket mat den här sommaren och det trivs jag så bra med. Nu är vardagen här igen och jag misstänker att det kommer bli en del findus framöver. Men jag tar tacksamt emot tips på lättlagad mat, för halvfabrikat har jag egentligen väldigt svårt för.

I lördags var jag på Way out west. Där lyssnade jag på mycket bra musik och njöt av lite vuxentid med O och vänner. Det var kul att se Håkan Hellström spela, men bäst var nog Mumford & sons. Ha en bra vecka kära vänner!

2 kommentarer:

Marielle sa...

Usch och fy för Findus! Här får du ett recept på frikadeller som uppskattas av de flesta, även mina kinkiga barn som ofta "gnäller" över något när det gäller maten. Gör en stor sats när du har gott om tid och frys in, för det här tar lite tid...

Receptet finns på min blogg
www.caffeconlatte.blogspot.com

Hälsningar Marielle

Marielle sa...

Hej igen och tack för din kommentar i min blogg. Du har också en fin blogg, som jag precis ramlat in på... Måste bara säga att du inte behöver koka frikadellerna så länge som det står i mitt recept ( 1 timme), men jag gillar när de får gotta till sig ordentligt. Det kan bli en ganska "snabb" rätt om man vill ;-, som dessutom sköter sig sjävt så fort man rullat bollarna och pyttsat ner dom i såsen!