lördag 4 september 2010

Rapport från soffan

Den här veckan har förkylningarna avlöst varandra i den här familjen. Först blev lilla H sjuk, dagen efter fick jag hämta hem E från skolan efter att hans fröken ringt och sagt att han hade feber och igår var det min tur att ligga och huttra i soffan. Jag mår redan bättre, även om halsen fortfarande gör ont. Och det är lite si och så med krafterna så jag har inte lagat någon mat som jag kan blogga om. Däremot kan jag tipsa om ett bra brunschställe i Göteborg.

Jag och mina två bästa vänner i världen, var förra lördagen på Ritz och vräkte i oss. Jag måste säga att det var en imponerande buffé de hade dukat upp! Där fanns många sorters sillar och gott bröd. Flera fina ostar och kex. Väldigt många smaskiga sallader, bland annat med stora vita bönor och en jättegod potatissallad. Massor med läckra röror och cole slaw (som jag älskar!). Bland den varma maten fanns lammkorvar, köttbullar, pajer med mera. Naturligtvis fanns där även ett dessertbord och massor med färsk frukt, men jag åt tyvärr ingen frukt för vid det laget var jag för mätt! Jag tror att där fanns något för alla och även en vegetarian skulle ha mycket att välja på. Det enda jag saknade var äggröra och bacon. Och lite snålt att inte apelsinjuice ingick, är inte det den givna drycken vid brunsch (förutom champagne då!)? Hela kalaset gick på 179 kronor och det var det värt. Jag lär gå dit mer än en gång till!

Nu väntar jag på att O ska slå sig ner bredvid mig i soffan. Vi har snöat in på stå-upparen Michael McIntyre och ska kolla på honom på TV. Skönt att veta att jag snart ska skratta så jag gråter! Ha en go kväll kära vänner.

3 kommentarer:

Erika - Bakglädje sa...

Krya på dig! Aldrig kul att vara sjuk.

Malin sa...

Det gör du helt rätt. :) Åk inte till Kapellplatsen bara, där har de stängt idag pga. inventering. Bara så du vet ;)

Helena sa...

Erika: Tack så mycket! Mår mycket bättre idag.

Malin: Tack för tipset!