måndag 14 mars 2011

Väldigt mätt


Här kommer lite bilder från vår lyxhelg på Albert Kök - Hotell & Konferens. Vi hade det riktigt bra! O hade bokat något slags lördagspaket, vilket innebar att vi fick lite extra uppvaktning och service. Som var sitt glas vin och choklad på rummet. Det var en bra start.


Till eftermiddagsfika fick vi kaffe, brieostsmörgåsar och kakor och muffins. Gott!


Vad är grejen med iPhones? O kan inte slita sig.


På kvällen åt vi en helt fantastisk middag, bestående av 6 rätter. Det tar en stund att äta så mycket mat, närmare bestämt tre timmar tog det för oss. Men det var tre timmar av njutning. Maten var verkligen helt underbart. Förrätten med krabbsoppa och krokett på krabba och pilgrimsmussla var helt ljuvlig. Till lammet fick vi en puré på palsternacka, som var det lenaste och godaste tillbehör jag någonsin ätit. Och efterrätten...


Hallonsorbet, choklad- och lakritsmousse och kanderade macadamianötter. Helt underbart!

Jag är mycket nöjd med den här helgen. Visserligen var hotellrummet lite kallt och ganska litet. Inte lika lyxigt som maten, men absolut helt ok. Som småbarnsförälder är det alltid lyxigt med sovmorgon och att dessutom få hotellfrukost på morgonen... För övrigt mycket bra frukost. Müslin var förpackad i små glasburkar med etiketter som det stod "Hälsoströssel" på. Mycket gott och gulligt. Dessutom, krämig äggröra och bacon, sill och väldigt gott bröd. När vi lämnade Albert hotell var vi galet mätta och belåtna. Och jag var väldigt nöjd med min man. Han får gärna överraska mig fler gånger.

5 kommentarer:

Miss Muffin sa...

Haha.. jag förstår att du är nöjd! Om man får en sån helg kan man stå ut med lite iphone. Men bara lite!

charlotta sa...

ja, grejen med iphonen. bra fråga. min pojkvän kan heller inte slita sig, och då brukar det mest vara för att han spelar töntiga spel med arga fåglar och allt vad det nu är.

låter som att ni hade en grym helg, hur som helst!

Sannas Goda sa...

Härligt med lite lyx!=)

Remsan sa...

Åh, en sån härlig helg!
Ja, det där med iPhone... De är helt enkelt beroendeframkallande. Min man kallar min för djävulens verktyg...

Helena Ljunggren sa...

Åhå, där fanns det mycket gott och iPhone är grejen. Jag kan inte heller slita mig :D