lördag 29 oktober 2011

Näe

I natt blev E sjuk, vilket innebär att nu har hela familjen råkat ut för magsjukan. Det innebär också att jag och O har skrubbat rent vårt kök klockan två på natten, men jag väljer dock att inte gå in på närmare detaljer om det. Låt oss säga att vi är mycket trötta och inte många knop har blivit gjorda här idag. Stackars E mår redan bättre så imorgon ska vi förhoppningsvis kunna njuta av en (extra) lång och ledig dag.

Det tråkiga med det hela är att magsjukan sabbade den planerade familjemiddagen på Fars Hatt. Ikväll skulle vi fira min goa pappa som snart blir 65. Det är ju inte så mycket att göra åt, men tråkigt när eländet även drabbar mina föräldrar och min syster med familj. Nu tog pappa det mycket sympatiska beslutet att skjuta fram middagen till en annan helg, så vi blir inte utan festligheterna som tur är.

Jag och O har konstaterat idag att snart måste något roligt hända. Det har varit för mycket sjukdom den sista tiden och för lite klackarna i taket. Dessutom har festen vi skulle på nästa helg blivit inställd, så nu kanske vi helt enkelt ska ta och bjuda hem lite folk till oss istället. Får klura på det!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men fyyy! Era stackare! Ni förtjänar verkligen nåt kul efter det här! Kram Lena

Josefine sa...

Ja nåt kul! Det vill jag också. Bjuder in mig själv nu.. hhaha.. Eller så kan det hända att det händer nåt här snart för på tisdag fyller min Smärta 35 år. Det ska vi fira på nåt sätt när det passar! Hoppas att ni håller er på benen nu. Krya på E och sen tar vi middag så fort alla är friska tycker jag.

Fröken K sa...

Usch och fy och blä och fan för magsjuka, stackars er!!!