onsdag 7 mars 2012

Äntligen!

Nu har vi, efter mycket slit och frustration flyttat in i vår nya lya. Det känns helt underbart! Visserligen är det fullständigt kaotiskt här hemma, med flyttkartonger överallt, men vi har yta. Massor av yta! Närmare bestämt 23 kvadrat mer, än vi hade tidigare. Det är så lyxigt så.

Annat som är lyxigt är att vi nu har 100 meter till fransmannen (fransk bageri med världens godaste bröd som går under det namnet i vår familj). Inte helt fel att E har skolan runt hörnet och massor med kompisar som bor i samma kvarter. Vi har bara flyttat några kvarter bort, men skillnaden är ändå jättestor. Vi känner oss redan som hemma.

Lägenheten är dock i stort behov av piffning. Därför kommer här renoveras en del framöver. Jag tänkte att jag ska visa lite före- och efterbilder här på bloggen. Det här ska inte förvandlas till en inredningsblogg, men lite bilder på utvecklingen här hemma kanske kan vara kul. Just nu ser det ut såhär i vårt vardagsrum, så det kan bara bli bättre!


1 kommentar:

KIm sa...

Grattis grattis grattis!
Ser fram emot piff-bilder och mera mat! :)
Om ni bor nära den fransmannen jag tänker mig är det inte så jättelångt till oss (fast det var det kanske inte innan heller).