lördag 17 mars 2012

När det inte riktigt går som man har tänkt

Det går sådär för oss. Med att packa upp, måla om och sånt. Förra helgen började vi renovera, tokpeppade som vi var. H's rum stod överst på listan över rum som behöver fräschas upp. Alla hennes saker stuvade in i E's rum vilket förvandlade hans rum till ett härligt kaos. Sedan satte vi igång med att maskera, spackla, måla tak och väggar. Tog tag i korridoren utanför rummet när vi ändå var igång. Grymt duktiga var vi.

Sen hände det som inte fick hända. H blev magsjuk. Sådär otroligt kass blev hon att allt renoverande fick ett tvärt avbrott. Stackars lilla tjej. Och stackars lilla familj, som fick lägenheten full med kräktvätt. Det är den värsta sortens tvätt som bekant och den blir inte roligare att ta itu med när lägenheten fortfarande är full av kartonger och dessutom byggpapp, rollers och färgbunkar i halva lägenheten. Det var jobbigt.

Nu mår H lite bättra och snart ska vi färdigställa lilltjejens rum. Det enda som återstår är att måla klart listerna och tapetsera. Vi har valt tapeten Rävunge från Boråstapeter. Hedvig önskade rosa och lila väggar (blev helt förskräckt när hon såg att vi målat alla väggar vita) men vi tyckte den här tapeten var en bra kompromiss. Det kommer bli så fint när det är klart!


Bilden är lånad från den här sajten.

3 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Inget kul när planerna går i stöpet, skönt att det är bättre nu!
Fin tapet, härligt med färg på väggen.

Fröken K sa...

Ååååå det kommer bli supersnajsigt! Längtar tills vi får till en husesyn! Krya på sig kramar till sötistjejen

Helena mitt i smeten sa...

Mårtenssons kök: Ja visst är det härligt med lite färg!

Fröken K: Tack! Ni är välkomna när ni vill!