söndag 2 augusti 2009

Inspirationstips


Imorgon börjar jag jobba. Jag har varit föräldraledig i lite drygt ett år och nu är den perioden alltså över. Det känns vemodigt, men också lite skönt att återgå till vuxenlivet. Det jag ser fram emot allra mest är kaffepauserna och lunchrasterna. Inte för att jag hellre fikar än jobbar (det är bara nästan sant) utan för att det kommer kännas som obeskrivlig lyx att äta med andra vuxna människor. Jag älskar mina barn, de är underbara och roliga och bäst, men lugn och ro vid matbordet har de inte lärt sig ännu. De välter glas, de vägrar äta, de kladdar och de pratar (även om H mest pratar nonsens än så länge), de smular och framför allt kör de med mig. Efter varje måltid är jag helt slut och behöver vila, men det kan man ju inte.

Får se hur mycket energi över för bloggen jag har när jag jobbar heltid. Förhoppningsvis fortsätter jag skriva, för det är verkligen roligt! Jag startade bloggen av det enkla skäl att jag ville samla alla bra recept på ett ställe. Och nya bra recept hittar jag hela tiden, så det borde bli ett och annat inlägg även i framtiden.

Ville bara tipsa om en bra hemsida. Donna Hay är en australiensisk kokboksförfattare mm och hennes hemsida är väldigt inspirerande. Framför allt gillar jag de fina bilderna. Bilden ovan har jag snott från hennes hemsida. Hon ger även ut tidningar, jag köpte ett nummer idag och det fanns mycket bra där. Återkommer kanske med något recept när jag testat. Ha det bra!

Inga kommentarer: