onsdag 23 juni 2010

En matblogg utan mat

Jag blir aldrig frisk! Jag håller på att samla kraft för att gå till farbror doktorn, för jag misstänker att jag behöver penicillin. Jag dricker en kopp kaffe som inte smakar någonting, i hopp om att den ska ge mig lite energi. Det är minst sagt jobbigt att inte ens känna smaken av kaffe.

Några få fördelar finns med att vara sjuk. Jag kan läsa mycket och kan jag förmodligen efter denna ofrivilliga bantningen, komma i sommarkläderna från förra året. Det är otroligt svårt att motivera sig till att äta när maten inte smakar någonting. Hur som helst har jag läst ut Patti Smiths bok Just kids och den var fantastisk. Kan verkligen rekommenderas. Nu håller jag på med en bok som heter Kärlekens historia av Nicole Krauss. Jag började på den för ett tag sedan, men tappade bort den och då började jag läsa på något annat. Förra veckan hittade H boken under min säng och det säger mig att vi nog har dammsugit lite dåligt under sängen det senaste... Kärlekens historia är också en bra bok. Charmig och med en lite ovanlig struktur.

Övrig tid sitter jag vid datorn, om jag orkar hålla mig upprätt. Idag surfade jag runt efter inspiration till nya möbler. Då hittade jag in på Fermob och där fanns fantastiska utemöbler. Jag vill ha den här hängfåtöljen och hänga upp den i ett av våra äppelträd.Här kan man kolla in deras katalog. På sidan 42-43 finns en soffa som matchar hängfåtöljen och den vill jag också ha. Köper nog ett par trisslotter på väg hem från vårdcentralen.

2 kommentarer:

Vero sa...

"Plötsligt händer det"

Lycka till med Trisslotten. Jag gav mig på två igår, som inte gav någon utdelning... :(

Men man vet ju aldrig.

Helena sa...

Tänk vad underbart om man skulle vinna en stor slant! Då skulle jag skaffa mig en massa onödiga bakprylar och förvara dem i en nytt och lyxigt kök i en stor och fin lägenhet... Ja det är en rolig fantasi det där!