måndag 23 augusti 2010

Äggostrecept?


Jag har köpt mig en äggostform. I plast. Jag hittade inget annat, men den blir säkert bra. Är det någon som sitter inne med ett bra äggostrecept? Jag gillar när den inte blir för hård och jag vill ha den ganska söt i smaken. Och gärna björnbärssylt till. Mmmm... Har inga ägg hemma men får nog gå och köpa det nu.

9 kommentarer:

Erika - Bakglädje sa...

Tyvärr har jaginget recept, men jag hoppas att du lägger ut en bild på den färdiga osten om du får tag i något recept. Härligt form.

Cupcakesfluffan sa...

Har så länge funderat på att köpa en äggostform, finns ju på ICA då äggost är så gott, men jag har heller inte hittat något bra recept, får hoppas de säljer äggost på Liseberg i år när de är Lantbruksdagar där så jag kan få lite hemmagjord äggost :-)

CamillaB sa...

Fråga mamma ;) Jag tror hon gör som mormor alltid gjort.

Helena sa...

Ja, nu har jag ringt mamma och fått hennes recept på äggost. Men sen började det regna och då kom jag aldrig till affären. Får köpa ägg i morgon och återkommer med resultatet!

tina sa...

Äggost! :-O Har jag aldrig ätit i hela mitt liv!

Helena sa...

Tina: det måste du prova! Recept kommer snart på bloggen, men om det går att hitta en form i dina trakter det vet jag inte?!

Hanna - Bakfnatt sa...

Hjälp vad sugen jag blev på äggost! Har aldrig gjort någon egen, men det är verkligen en sådan sak jag kan få ett riktigt sug efter, som nu!!

tina sa...

Ser fram emot en uppföljning av detta, jag blir nyfiken:-)

Helena sa...

Tina: det kommer snart! Har precis inhandlat ägg och mjölk i mängder.