tisdag 21 september 2010

Godsaker

Det har blivit mycket godsaker de senaste dagarna. När vi var i Stockholm, lyckades jag få med O både till Cupcake Sthlm och till Petit France. Båda dessa besök visade sig vara väl värda de många felkörningar vi gjorde, när vi skulle ta oss runt på Kungsholmens gator.På Petit France fanns ett stort utbud av finfina macarons. Jag köpte en påse med lite blandade smaker och gav till min svärmor som nyss fyllt år. De uppskattades mycket och den jag smakade på var väldigt god. På Cupcake Sthlm köpte jag mangocupcakes med passionsfruktsfrosting, choklad- och mandelcupcakes med chokladtryffel och hallon- och lakritscupcake. Mmm, de var underbara allihop! Mangovarianten ska jag snart försöka återskapa hemma för den blev min favorit.Tyvärr blev inte mina bilder så bra för de är tagna med O's mobil i väldigt dåliga ljusförhållanden.

Idag har vi ätit mjölkfria våfflor och lyxat till det med nyskördade björnbär till. Mycket gott!Nu ska jag surfa runt på matbloggar, för jag är på jakt efter lite nya middagsrecept. Samtidigt ska jag titta på Bokprogrammet, för Siri Husrvedt är med så det kan bli intressant.

2 kommentarer:

KATTIS sa...

Jag kan tipsa dig om mina superduper goda saffranspäron. Visserligen är det inte middagsmat, men efterrätt. Gå gärna in på min blogg:)

Erika - Bakglädje sa...

Vilka härliga macarons och cupcakes. Jag måste, måste, måste åka till Stockholm snart och titta förbi där.