torsdag 23 september 2010

Uppiffat fiskrecept


För ett bra tag sedan skrev jag om underbart goda havets wallenbergare, som jag lagat. Härom veckan piffade jag till receptet lite genom att ha i ett par matskedar hackad dill i fiskbiffssmeten. Det var inte alls dumt!

På bilden syns även min fina teakfisk, som också är en kapsylöppnare. Den köpte jag på en helt underbar second handbutik som heter Hatterians pinaler i Lessebo. Jag slank in där när jag var på liten rundresa i Småland i våras och hade jag vetat bättre hade jag tagit med mig mer kontakter. Butiken är i tre våningar, plus en stor tomt med möbler och annat. Jag har aldrig varit i en så stor second handbutik förut och sortimentet var enormt. Kika på bildspelet som finns på hemsidan, där kan man se alla fina lampor, glas, kläder, leksaker, porslin, möbler, jag där finns allt! Jag håller på och bearbetar O, så att han ska vilja åka till Småland snart. Jag vill nämligen även bo en natt på Kosta Boda art hotel. Jag slank in även där i våras och åt en fantastisk lunch och njöt i de lyxiga miljöerna. En liten spabehandling och ett dopp i poolen är vad jag hoppas på om vi kommer dit. Kanske jag kan övertyga någon kompis att följa med om inte O nappar...

2 kommentarer:

Erika - Bakglädje sa...

Vad gott med fiskbiffar. Jag gjorde en variant av fiskwallenbergare som jag hade pepparrotssås till (vanlig vitsås med pepparrot i), det blev väldigt gott. Och dill är väldigt gott till fisk!

Helena sa...

Det lät gott med pepparotssås till fiskbiffar. Det ska jag prova nästa gång!