tisdag 26 april 2011

Födelsedag


Idag fyller jag år. Det tar emot att säga det, men nu är jag 35. Jag har våndats länge inför denna dag, 35 låter så gammalt. Jag som försöker inbilla mig att jag fortfarande är ung! Men nu är tiden förbi då jag strävar efter att vara ung och fräsch, nu är målet snarare att vara snygg för min ålder ;-)

Bitter över min ålder eller ej, den här dagen har varit superbra! Inte nog med solsken och alla facebook-grattis. O har även överraskat mig med tårtfika i stugan och sen mat och öl på Villa Bel Parc. Det var grymt att sitta där på uteserveringen och blicka ut över Slottsskogen. Men det slutar inte där. Hemma väntade budade blommor från svärisarna och två stora hårda paket. Har man det lika bra som jag får man en sån här när man fyller 35:


En glassmaskin! Jag har tjatat och tjatat om en glassmaskin sen i somras så O kunde inte gärna köpa något annat! Men jag fick även en ny blixt till min kamera, så jag är SÅ glad! Oj, det blev många utropstecken i dagens inlägg...

Hej hopp!

7 kommentarer:

Remsan sa...

Hipp hipp hurra för Helena! Ja, fy vad gammal du har blivit ;-) Toppen att få en glassmaskin. Det vill jag också ha en.

mikebike sa...

Jävvelar vilken superdag. stort grattis i efterskott på dig. Nu får vi ta och ses snart.

Cupcakesfluffan sa...

Grattis på födelsedagen och en sådan glassmaskin har jag med :-)

Cecilia sa...

Stort grattis, Helena! Hoppas att du fick en fin dag!

charlotta sa...

men HURRA! grattis i efterskott! det låter som en finfin födelsedag, och den där glassmaskinen - världens bästa present. vi har en likadan hemma och den är BÄST!

jag fyller år imorgon. tiden går alldeles för fort! :=)

Erika - Bakglädje sa...

Grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en toppendag. Nu blir det nog en massa glass framöver, visst är det kul att få det man önskat sig. :-)

Hanna - Bakfnatt sa...

Många grattis i efterskott! Låter som att du hade en helskön dag =) Kul med glassmaskin! Hoppas på att vi läsare får ta del av godsaker som görs i den framöver ;-)