måndag 12 september 2011

En sista förmån


Idag kom min chef till jobbet med en massa kantareller. Det var bara för oss andra att ta. Jag gick hem med en hel kasse och därför blir det rostat bröd med smörstekta kantareller till kvällsmat. Inte dumt.

Nu återstår den stora frågan, vad ska jag göra med resten av svampen? Jag har jättemycket kvar. Jag tar gärna emot tips på era bästa kantarellrecept. Och skulle tipsen utebli gör jag nog en god lasagne med getost till middag imorgon. Mmmm...

3 kommentarer:

Alexandra - kärlek på tallrik sa...

åååh, vilken toppenchef ;) Jag fick också lite (LITE) kantareller idag och tänkte också njuta av dem med rostat bröd *yum* Annars är det inte mycket som INTE blir gott med kantareller - paj kanske? Åh, eller risotto? Jag läste precis ett recept på det ;) Gjorde en frittata med kantareller igår, det är också gott =D

Kim sa...

Ja! Risotto röstar jag på!

Det var allt en snäll chef du har, imorgon är det jag som går in på min chefs kontor, slår näven i bordet och frågar var mina kantareller är.

Helena mitt i smeten sa...

Alexandra: kikade på din frittata och den såg mumsig ut. Bra tips!

Kim: Det tycker jag du ska göra!