onsdag 20 februari 2013

Berlin Berlin

På fredag är det dags igen. För en tripp till Berlin alltså. Jag blev smått chockad när jag tittade bakåt i tiden här på bloggen och insåg att det snart är tre år sedan jag var där sist. Tre år! Det är ju skitlänge sedan, men så känns det verkligen inte. Tid, det är konstiga grejer det.

För tre år sedan såg det ut såhär:

Det var vår i Berlin den gången. Inte soligt varje dag, men tillräckligt varmt och härligt för att hänga på uteserveringar och dricka öl. Vi kunde ta långa promenader utan att behöva tänka på att ta på sig en massa kläder och varma skor. Gator och torg var fulla med folk att titta på och så vidare.

Den här resan kommer bli annorlunda. Det verkar vara lika kallt i Berlin som det är här i Göteborg. Lite mer inomhus häng den här gången med andra ord. Inte mig emot. Det ska bli så fantastiskt skönt med ett litet miljöombyte!

Vi har inga särskilda planer för den här resan och det känns ganska skönt. Men om det är någon av er läsare som har några bra tips på vad vi bör göra, se, äta, köpa när vi är i Berlin, lämna gärna en kommetar vetja!


Inga kommentarer: