torsdag 4 april 2013

Läget är bra

Jag har det väldigt gôtt just nu. Jag är ledig, för jag är mellan två jobb, vilket innebär att jag är ledig på riktigt. Jag behöver inte tänka på saker som samlas på hög på mitt kontor, som jag måste ta tag i när ledigheten är slut. Däremot kan jag njuta av det pirr i magen som infinner sig när man ska börja på något nytt. Jag njuter för fullt och det kan jag göra en hel vecka till, inte förrän den 15:e ska jag dyka upp på det nya jobbet.

Jag har lagat mycket gott de senaste dagarna och jag återkommer snart med recept här på bloggen. Jag ska bara åka till Stockholm först. Imorgon drar jag och resten av familjen till Olas föräldrar över helgen. Vi har inte gjort så mycket planer, men en sak är bokad. På söndag ska vi äta brunch på Långbro Värdshus. Vi åt middag där för ett tag sedan och jag kan fortfarande tänka på förrätten jag åt då, ljuvlig kungskrabba med någon slags majonnäs. Mmm... Brunchmenyn ser inte så pjåkig ut den heller. Jag ser fram emot söndagen om man säger så.

Annars hoppas jag hinna med lite shopping när jag är i huvudstaden. Är i akut behov av vårskor och en svalare jacka. Det börjar ju faktiskt bli vår nu, åtminstone här i Göteborg. Får se hur det är i Stockholm. Eftersom jag har snöat in på asiatisk mat igen undrar jag också vart man äter godast dumplings i Stockholm? Någon som vet?

Ja, det var väl allt för den här gången. Återkommer på måndag. Over and out.

3 kommentarer:

Fröken K sa...

Åååå vad härligt vännen! Kan vi inte försöka ses någon kväll i nästa vecka? Nu är gränsen snart nådd för vad jag klarar av utan mina fina!!! Tror att Martin har ett favvo ställe i Stockholm, han har ju snöat in på Bimbimbap eller vad det heter, och jag tror att de har dumplings också där. Ska kolla upp vad det heter! Låter fantastiskt med en helg i Stockholm med lite shopping och god mat. Njuuut! Kramar

tina sa...

Åh, vad fint det låter! Njut av ledigheten och berätta sen exakt hur gott du ätit idag. :-)

Helena mitt i smeten sa...

Fröken K: Jo gärna!!!Vi hörs om en dejt!

Tina: Det ska jag göra!