söndag 1 januari 2012

Önskningar

2012. Ett helt nytt år att fylla med roliga händelser och nyttiga insikter. Det är härligt att börja på något nytt, även om mitt 2011 var ett mycket bra år. Det roligaste som hände det gångna året, var att jag fick ett nytt jobb. Det visade sig vara en riktig mirakelkur för självförtroendet att komma till en ny arbetsplats. Som den listmänniska jag är, kommer här en snabbresumé över annat som var bra 2011:

Bästa restaurangbesök

Alberts kök- hotell och konferens (Bubblare: Växbo krog)

Bäst skiva
Bon Iver (helt överlägset bäst 2011)

Bästa film
Svårt val. Har sett väldigt många filmer men inte så många 5-poängare. Jag tyckte att Black Swan var väldigt bra och Draktränaren var den bästa animerade film jag såg förra året.

Bästa egna recept
Den här cannellonin blev så himla bra. Bärgazpachon blev en riktigt lyckad efterrätt.

Bästa bok
Yarden av Kristian Lundberg

Bästa serietecknare
Liv Strömquist (har precis läst ut Hundra procent fett och den var lika bra som alla hennes andra böcker!)


(Bild hämtad här.)


Vad kan man då se fram emot under 2012? Eftersom jag fick en hotellövernattning (inklusive spa och 3-rätters) på Sankt Järgen Park Resort, av O i julklapp, vet jag att åtminstone januari månad kommer bjuda på lyx och njutning. Jag hoppas även att 2012 blir det år då vi flyttar till en större lägenhet. Om inte det lyckas, önskar jag mig en ordentlig feng shui-rensning i vår lilla trea, så att det går att leva ett normalt liv här igen! Jag önskar också innerligt att vår 3-åring snarast möjligt inser fördelen med potta framför blöja. Jag har en önskan till. Jag vill hänga mer med mina vänner under det här året. Jag har verkligen saknat kompishänget under den här intensiva hösten, då jobb och familj upptagit nästan all min tid. Det måste bli bättring!

Nu ska jag tömma en chipspåse och sen sova några timmars skönhetssömn. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet (hade gärna varit ledig en vecka till!) God fortsättning kära läsare!

PS: Naturligtvis önskar jag att alla nära och kära får vara friska och glada under året också!

2 kommentarer:

Josefine sa...

Kul lista! Och ja! Mer socialt det här året. Vi är så slöa med det men sen är det ju så kul när man väl får till det. Också lite mer lyx i vardagen tycker jag.

Charlotta sa...

Hear you med Bon Iver - Amen to that!

God fortsättning!